Promotie op volle toeren!

Het komt met rasse schreden dichterbij , onze pulling op 7 en 8 april. Op de lokatie word deze week een schitterend spandoek onthuld waarmee we een extra boost willen geven aan onze wedstrijd. Ook is er een Promofilm gemaakt die je hier kunt bekijken

Vrijdag 9 maart vind de inschrijving plaats van onze trekkertrek. Hier kun je je tractor opgeven voor zondag 8 april. Ook Trucks kunnen zich aanmelden , maar dan voor 7 april.

Ditkan vanf 20.00u in Toine’s pub aan de Meirestraat 8 in oud Gastel. Mocht je verhinderd zijn, dan is deze website ook een optie. Vanaf 10 maart kun je ook via internet opgeven, maar dat kost wel 2,50 duurde en als een klasse vol is heb je pech. Dus kom massaal naar de opgaveavond en verzeker jezelf van een startbewijs. Op de site staan de klasses al waarin opgegeven kan worden, dus check deze pagina..

 

Tot vrijdag!                                           

0 Responses to “Promotie op volle toeren!”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.