Het is weer gedaan

De Truckpullingavond met vooraf de proloog en de eerste Trekkertrekwedstrijd onder de Hypropullersvlag is weer verleden tijd. We kunnen als organisatie terugblikken op een zeer geslaagd evenement die ondanks de kou met het mooie droge weer over twee dagen wel ruim tweeduizend bezoekers naar de Kuivezand in Oud Gastel heeft gelokt. De tent bleef op zaterdagavond ook gezellig. En de deelnemers waren over het algemeen zeer te spreken over de baankwaliteit en opzet.

Meer informatie van een weekendverslag, uitslagen etc volgt zo spoedig mogelijk deze week. We gaan eerst deze tweede paasdag de hele boel afbreken zodat er over twee weken mais op kan… Hou deze site en die van truckpulling en tractorpulling dus goed in de gaten!

0 Responses to “Het is weer gedaan”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.