Pullingweekend Oud Gastel 2012

De 4e Gastelse Trekkertrek is weer een feit. In dit 5e jaar dat we als organisatie bezig zijn kunnen we terugblikken op een geslaagd weekend met zowel Truck- als Tractorpulling. We zijn van het jaar gestart op een nieuwe locatie die voor ons ook nieuwe problemen, aanpassingen en inventiviteit mee brachten. Uiteindelijk is het in een halve week gelukt om een terrein op te zetten waar we een heel weekend lang plezier van hebben gehad en ook veel positieve reacties op hebben geleverd. Het was geen stress om op zaterdagmiddag 7 april de eerste testdeelnemers van de Hypropullers te ontvangen en daaropvolgend de proloog van de VTN Trucks. Ook het eerste nieuwsgierige publiek was er al vroeg bij deze middag. De trucks hebben naar alle tevredenheid hun testdag kunnen verrijden en ’s avonds hebben de super sport trucks die nog heel waren samen met de eerste competitie van de hobbysport trucks en een enkele standaard truck een prachtige show weggeven voor het het aanwezige publiek. Dat publiek dat de kou heeft getrotseerd om de show gade te slaan in de beschutting van de aanwezige trailers en verwarmde tent. De baan bleek toen al van een perfecte kwaliteit zand en dat ook mede dankzij de goede shovel- en schuifmachinisten die het onderhoud uitvoerden. Een zeer nette uitleg en uitslag van deze dag door de truckorganisatie vind je op hun site door hier te klikken.

De zondag begon al weer lekker vroeg voor de organisatie en de eerste deelnemers kwamen recht vanuit de melkput naar het terrein om ruim voor de aanvang van half tien aanwezig te zijn. Met wat kleine opstartprobleempjes met de weegbrug en 4,5 ton landbouw werd al snel de wedstrijd vlot opgepakt en liep alles precies volgens schema. Ook deze dag met alle zware standaard tractoren en het geweld van de 1e competitiewedstrijd van de Hypropullers heeft de baan zijn kwaliteit laten spreken. Deze prachtige eerste paasdag met een overwegend stralend zonnetje was ondanks de lage temperatuur toch redelijk aangenaam, waardoor ook nu weer behoorlijk wat toeschouwers vanuit de wijde omgeving waren komen kijken. Foto’s van het weekend zijn via deze link te bekijken. De uitslagen van de deelnemers op zondag 8 april vindt u hier. Veel kijk plezier!

Als organisatie kunnen we melden dat het Pullingweekend Oud Gastel 2012 de geschiedenis in kan gaan als zeer geslaagd en we willen dan ook alle mensen en bedrijven die het mogelijk hebben gemaakt dit voor elkaar te krijgen bedanken. BEDANKT! Dit zijn de deelnemers, helpers (met speciaal applaus voor de drankwagen bemanning), bezoekers, sponsoren, buurtbewoners, terreineigenaar en iedereen die niet onder een van deze categorieën valt maar wel een steentje heeft bijgedragen.
We gaan evalueren en in de loop van dit jaar meer over een (mogelijke?) wedstrijd in 2013!

Commissie Trekkertrek KPJ Oud Gastel

0 Responses to “Pullingweekend Oud Gastel 2012”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.