Pulling Oud Gastel 2013!

Het Pullingweekend van Oud Gastel is dit nieuwe seizoen wederom gepland in het paasweekend op zaterdag 30 en zondag 31 maart 2013. Planning is om weer de overweldigende trucks te laten rijden op de zaterdagavond met aansluitend een feestje in de tent en op zondag het geweld van de landbouw- en sporttractoren op de baan de zetten. Uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.

De opgaveavond is ook al bekend en deze mag in uw agenda’s genoteerd worden op 22 februari vanaf 20.00 uur in Toine’s Pub in Oud Gastel. Mochten er nog klassen niet vol zijn na de inschrijfavond dan kunnen die nog via internetopgave gevuld worden tot dat ze vol zijn of uiterlijk 1 maart!

Hou deze site vanaf nu dus in de gaten, er zullen nu regelmatig updates en te downloaden documenten hier te vinden zijn.

0 Responses to “Pulling Oud Gastel 2013!”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.