Deelnemers zijn grotendeels bekend

Met nog maar enkele weken tot pasen en dus ook Truck- en Tractorpulling Oud Gastel komt er al goed zicht op de deelnemende teams en machines welke op de baan in Oude en vertrouwde Gastel ten tonele zullen verschijnen.
De inschrijfavond is druk bezocht en met nog wat inschrijvingen via internet erna is het programma voor zondag 31 maart tjok vol met tractoren uit de landbouwklassen van 2,5 tot en met 10 ton, alle sport deelnemers van de Hypropullerscompetitie en Agrisport. Maximaal gaan dus!

Ook de truckpullingavond op zaterdag 30 maart krijgt nog meer serieuzere vormen dan dat ze al had vorig jaar. Ook deelnemers van de Belgische ITPV 9,5 supersport gaan de strijd aan in Oud Gastel in de demo en proloog met de in grote getallen opgegeven Nederlandse VTN Supersporters in de 9,5 ton. De Hobbysporters van de 9,5 ton gaan wederom hun eerste puntenwedstrijd rijden dus voor hun geld “meppen of gemept worden” .

We houden de website zoveel mogelijk up to date en in de komende tijd zullen startlijsten en ook wedstrijdschema’s hierop komen te staan bij de betreffende pagina’s. Hou alles dus goed in de gaten en ons ook via Facebook via deze link en “like ons” .

5 Responses to “Deelnemers zijn grotendeels bekend”


  • waar blijven de startlijsten?

    • Hallo Jeroen, die zijn in de maak. we moesten nog wachten op wat betalingen en de lijsten van de hypropullers. Deze zijn er nu en de wanbetalers zijn er uit gehaald. We beginnen met de deelnemerslijsten en wedstrijdschema en zal deze week op de site komen staan. Wellicht vanavond al…

    • Lijsten staan er op!!!

  • Is er een programma bekend hoe en wanneer aanwezig zijn?

    • Ja, klik maar op de link op hoofdpagina en/ of pagina 31 maart. Dan kom je in een excelbestand met tabbladen van het programma en de deelnemers per klasse.

Het is niet mogelijk reacties achter te laten.