Pulling Gastel 2014

2014 brengt alleen maar goeds. We beginnen weer fris met een nieuwe look en open vizier om Pulling Gastel tot een nieuw hoogtepunt te brengen na afgelopen edities. Truck- en tractorpulling Oud Gastel zal met een nieuw logo voortaan als Pulling Gastel verdergaan. hiermee uiten we alle takken van de pullingsport!

Het paasweekeinde van 19 & 20 april brengt hopelijk ook warmer weer met zich mee dan afgelopen editie in “Koud Gastel” en ook een verdere uitbreiding van de truckpulling. we gaan namelijk op twee banen pullen op 19 april met een uitgebreidere feestavond. De VTN heeft ons nu een NK puntenwedstrijd toegekend voor zowel de Hobbysportklasse alswel de Supersportklasse. aangevuld met (lokale) standaard trucks in trekker en bakwagenklassement is dit een nog completer programma op zaterdagavond op TWEE banen.
Op zondag 20 april mogen alle tractoren weer aan de bak op de twee banen in de standaard, Agrisport, Hobbysport en Megasportklassen. De Hypropullerscompetitie zal dan verreden worden ook als puntenwedstrijd.

*Inschrijfavond voor alle tractorklassen en de standaard trucks (trekker en bakwagen) is op:
14 maart 2014 vanaf 20.00 uur bij:

Gastel Sfeer, Gastelsedijk Zuid 8, 4751 VE Oud Gastel.

 

Binnenkort volgt er meer info. Schrijf alvast het paasweekend maar op als gezinsuitje op Pulling Gastel!!!

0 Responses to “Pulling Gastel 2014”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.