De tijd vliegt voorbij

Met het schrijven van dit bericht duurt het nog precies 8 weken voor de opbouw van het pullingterrein aan de Kuivezand gaat beginnen. Dus het gaat hard. De voorbereidingen gaan hun laatste fase in waarbij we nog wat (noodzakelijke) hobbels moeten overwinnen, maar ook dat komt zeker goed. Over 2 weken op 20 maart is onze inschrijfavond. Alle informatie over de inschijfavond staat hier vermeld. Ook is er wat info toegevoegd over de dag zelf en BZB in Concert. Verder is de kaart verkoop ook gestart. Meer info over de kaartverkoop vindt je hier. Houd voor de laatste updates ook de Facebook pagina in de gaten want we hebben nog wel wat nieuws te melden binnenkort. Ook word de laatste hand aan het promofilmpje gelegd , dus genoeg te zien en te beleven binnenkort bij Pulling Gastel….

 

Logo Pulling Gastel-FC

0 Responses to “De tijd vliegt voorbij”


Het is niet mogelijk reacties achter te laten.