Programma Pulling Gastel

Logo Pulling Gastel-FC

 

Op zaterdag 6 mei 2017 zal de grootste truck- en tractorpulling uit de Gastelse geschiedenis plaats gaan vinden: Pulling Gastel. Om diverse redenen is gekozen om alle klassen op 1 dag te gaan verrijden en dan wel op 3 wedstrijdbanen. Voor informatie over entree prijzen en kaart verkoop, klik hier.

 

De wedstrijd zal ongeveer om 14.30u starten op alle banen tegelijk. We zullen starten met de lichtere landbouwklassen en de hypropuller competitie. Omstreeks de klok van 18.00u gaan we van start met de bekende truckklassen van VTN in de 9,5 ton sport- en supersport. Dit jaar zijn er maar liefst 35 trucks ingeschreven voor deze NK puntenwedstrijd in Oud Gastel, dus met het spektakel zit het wel goed. Ook zal de Agrisport competitie een puntenwedstrijd hebben en rijden alle landbouwklassen tot en met de 12 ton. Kortom er is veel te zien en te beleven tot ongeveer de klok van 22.00u op de 3 wedstrijdbanen van Pulling Gastel.

 

Nadat de actie op de baan over is zal de Pulling Party in de tent op het Pulling terrein los komen. Ook dit jaar hebben we een divers programma aan artiesten. Een van deze artiesten is de band The Euro’s. The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat. Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties.

 

 

Mental Theo is ook aanwezig op Pulling Gastel 2017!  Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers.

Mental Theo - Pulling Gastel

Rond de klok van 01:00 uur zal de pulling party op zijn eind lopen. De bar sluit om precies 01:00 uur.