Deelname

‍Wij vinden het leuk dat er afgelopen jaren is gebleken dat er een zeer grote animo is om mee te doen aan Pulling Gastel. Voor ons als organisatie is dat een leuke waardering. Echter zijn wij dan genoodzaakt om organisatorisch wat striktere regels op te stellen. We hopen hiervoor op jullie begrip.

Op Pulling Gastel is deelname aan de volgende klassen mogelijk:

  • Standaard tractor
  • Jeep
  • Truck
  • Sportklasse in overleg met hypropullers
  • Hyprosport (zie sport deelnemers)
  • Megasport (zie sport deelnemers)

Deelname opgeven op de inschrijf avond

Op vrijdag 24 maart 2017 is de inschrijfavond voor de deelnemers aan de standaard klassen. Vanaf 19:30 uur tot 21:30 uur kan iedereen zich op komen geven op de volgende locatie:

Gastel Sfeer
Gastelsedijk Zuid 8
4751 VE Oud Gastel

Deelname kost op deze avond €17,50.

Deelname opgeven via internet

I.v.m. de 3 banen is het aantal deelnemers aan een limiet gebonden. Wil je dus zeker zijn van deelname, kom dan persoonlijk opgeven op de inschrijf avond. De dag na de inschrijf avond, 25 maart 2017 vanaf 12:00 uur, staat het opgavenformulier op de website open. Voor de sportklassen kun je hier wel opgeven, alleen aanvaarding is na toetsing bij de betreffende competitie.

Let op; je kunt je via internet alleen opgeven voor de klassen die nog plaats bieden! Opgeven via de site kan tot en met 7 april 2017.

Deelname via internet kost €20,-.

Sportdeelnemers

Deelnemers die graag meedoen in de Hypro- en Megasportklasses kunnen zich ook 24 maart 2017 tijdens de opgavenavond of tot en met  7 april aanmelden via internet. Deelname geld is €0,-.